Ekipa
Ideja
Volite fine kolače? I to pravljene prema domaćim receptima a ne sa slastičarskim prašcima i margarinom? I mi isto. Tako smo i odlučili otvoriti slastičarnicu. Ideja se rodila iz spoznaje da Zagrebu nedostaju slastičarnice sa stvarno finim kolačima kakve peku naše bake i mame.
Ekipa
Sigurno se pitate i tko stoji iza tih recepata. E pa ovako, ideju su pokrenuli ljudi koji uopće nisu slastičari po struci nego jednostavno vole fine kolače. Mi se inače bavimo nekim potpuno drugim poslom i uspješni smo u njemu, ali ljubav prema finim kolačima i želja da napravimo jedno zgodno skromno lijepo uređeno mjesto gdje si možete doći pojesti kolačić za desert, inspirirala nas je da se upustimo u ovu avanturu.
Vesna Ceraj, dr. med. je dugo godina radila kao marketing managerica u Plivi. Danas uživa iskušavajući nove recepte i eksperimentirajući s receptima iz starih kuharica.
Tomislav Krpan, vlasnik malog ambijentalnog restorana s dugogodišnjom tradicijom Casa di Luna u Kušlanovoj, te manager za unaprijeđenje poslovanja lanca restorana Subway, brine se o kvaliteti, logistici i da sve funkcionira.
Proizvodnja: Ivana, Sanja, Biba, Duda, Evica i Mila s velikom pažnjom pripremaju i ukrašavaju torte.
Dućani: Jane, Berka, Martina, Silvana, Davor, Suza, Ela, Marina
Direktori: dr.med. Vesna Ceraj i dr.sc. Marina Krpan